La convocatòria d’aquesta sessió amb el text següent: “S’acosta una nova presentació de les obres de Shakespeare. Aquesta vegada serà una comèdia divertida, aparentment frívola, però que se’n pot fer una lectura bastant substancial. En què ens quedarem? Dependrà de tots nosaltres, oi? Love’s Labour’s Lost és el títol de la obra. En català Treballs d’Amor Perduts o Penes d’Amor Perdudes. El dia 19 de juny, tercer dimecres del mes, com és habitual, a les 19:30, a la Llibreria Laie, Pau Claris 85, de Barcelona.

Però abans de la cita, no et perdis el Festival Shakespeare que tindrà lloc del 6 al 12 de juny a Barcelona. Hi haurà espectacles i activitats paral·leles. Pots veure la informació sobre el Festival a http://davpincod.wix.com/festivalshakespeare#!home/mainPage.

La companyia Parking Shakespeare farà una representació condensada de Treballs d’Amor Perduts el dissabte dia 8, al pati de la Biblioteca de Catalunya, a les 18h.

També a la Biblioteca de Catalunya, el mateix dia 8, a les 21h, en Quim Lecina estrenarà el musical Big Will Shakespeare.

Una altre proposta interessant pot ser el Julio César que es representarà al Teatre Romea els dies 11 i 12, a les 20:30. Però hi ha molt més … no t’ho perdis.”

Així mateix es va difondre la següent recomanació: “L’afirmació més atrevida que coneixíem fins ara és la de Harold Bloom: ”Shakespeare: The Invention of the Human”. No és poca cosa atribuir al Bard d’Avon la invenció del que és humà. Ara però hem sabut que un poeta romanès va donar un pas endavant d’enormes dimensions i afirmà que Shakespeare va crear el món en set dies. Aquesta setmana he tingut la sort d’assistir a un recital poètic de Jordi Boixaderas amb motiu de la presentació del primer llibre en català de Marin Sorescu, “Per entre els dies”. Es tracta d’un poeta desconegut entre nosaltres però molt recomanable. M’ha semblat que potser t’agradaria conèixer el poema que Sorescu dedica al dramaturg i poeta anglès, com un tast de la seva poesia.”

Deixa un comentari