El dimecres dia 19 de març, va tenir lloc una nova conferència sobre les obres de Shakespeare, a la Llibreria Laie. La sessió va anar a càrrec del doctor en Filologia anglesa per la Universitat
Autònoma de Barcelona, Miquel Berga, actualment professor de literatura anglesa a la Universitat Pompeu Fabra. Les explicacions i la conversa van ser en català i els textos en anglès.

El professor Miquel Berga va proposar una mena de follow-up de l’última sessió que va estar dedicada a la presentació de Hamlet. En les seves pròpies paraules aquesta és la proposta que fa: “Començarem sentint com un dels grans actors vius que han interpretat Hamlet, Michael Pennington, ens explica com van començar les seves relacions amb Shakespeare (als 11 anys) i com segueixen després d’haver passat, segons els seus càlculs, vint mil hores junts. Això ens donarà peu per revisitar el més famós dels monòlegs “To be or not to be” (hem de ser originals de tant en tant!) i fer un petit taller amb la participació de tots en base a la manera com s’ha interpretat Hamlet en èpoques diferents (què hi ha del moment de producció i què hi ha del moment de recepció). Si ens dona temps allargarem aquest tipus de qüestió en relació a Othello i Macbeth”.

Deixa un comentari